Beskrivelse

Et brusende Vesterhav, kilometerlange hvide sandstrande, klitter, heder og plantager.

Et pratfuld område for ferie- og fritidsoplevelser - såvel sommer som vinter.

Henneby ligger ca. 2500 meter fra stranden og lige op til Blåbjerg Plantage, een af Danmarks største klitplantager. Der er kun få km til Filsø - en del af Naturpark Vester-havet. I Henneby findes der ca. 400 som-merhuse.

Henneby byder på golfbane, Stutteri Vest-kysten med hesteudlejning. Campingplads med moderne supermarked, cykeludlej-ning, minigolfbane. Der er også ravsliber og tøj- og kunsthandel m.v.

Kun et par km fra sommerhuset ligger re-

staurant Henne Kirkeby Kro (** Michelin

stjerner i 2023).

Henne Strand:


Her findes supermarked, bager, restauranter, sæsonbutikker. Tropeland med vandrutsche-bane, vandfald, sauna og solarium, motionsrum (åben i sæsonen).


Henne Strand Turistinformation, Strandvejen 415 A, hjæper med gode råd og vejledning, turforslag, informationer om begivenheder o.s.v. Tlf. 75 28 86 70Bibberbo er et godt udgangspunkt for en god ferie. Prøv f.eks en ridetur i Blåbjerg Plan-tage eller langs stranden. Eller en tur på gofbanen. Der er også mange gode cykelru-ter i området. Eller en tur til stranden.

Mulighederne er mange.  


God fornøjelse! 

Sommerhuset er opført af træ og ligger på en læfuld grund. Den overdækkede terrasse mod sydvest er godt afskærmet. Grunden er på 1.164 m2 og er anlagt som naturgrund med lækroge og græsplæner. Huset er opført i 1975 og er løbende vedligeholdt. Det er praktisk indrettet og med lyst interiør. Der er 3 soverum med god plads til 2-3 voksne og 2-3 børn. Huset har el-varme og brændeovn - for hygge og supplerende varme. Det bebyggede areal er på 72 m2 + ca. 20 m2 overdækket terrasse/indgangsparti. Ca. 50 meter fra huset er der en lille fælles legeplads med fodbold-mål, gynger og vippe samt bordbænkesæt. 

Henneby - fredfyldt ferie

mellem skov og strand

1) Køkken med køle-/fryseskab, 167 liter køl og 48 liter frost. El-komfur med glas-keramisk plade, emhætte, microbølge-ovn, vaskemaskine og kaffemaskine.

2) Spiseplads for 6 personer.

3) Hyggelig opholdsstue med brændeovn.  TV leveres af Norlys. 20 danske, 1 norsk, 2 svenske og 7 tyske kanaler. Radio og DVD-afspiller.

Gratis internetadgang (fibernet).

4) Værelse med 2 etagesenge 70x180 cm.

5) Værelse med 1 seng 85x190 cm + 1 seng 70x190 cm.

6) Soveværelse med dobbeltseng (2 boxmadrasser 90x200 cm).

7) Badeværelse med toilet, håndvask og rummelig bruseniche. Gulvvarme.

8) Udhus  til opbevaring

9) Overdækket terrasse med tilhørende havemøbler og grill.

Gæstebog

Vi har haft 14 dejlige dage med masser af sol og oplevel-ser. Mikkel har flittigt brugt stranden til drageflyvning, gå-ture med Ronja, badning og ikke mindst solnedgange. Cykelture er der da også blevet til. Huset fungerer perfekt.


Mange hilsener

Leif, Mikke,  Hanne og Ronja


Hej Tage og fam.

Tak for en dejlig ferie i jeres sommerhus. Vi har nydt hver en time her, og vejret har været perfekt til vores cykel-

ture (næsten 100 km i alt). Med tak for denne gang øn-skes du og din familie en dejlig sommer.


Solskinshilsener fra Anja Jensen + familie

(Lasse, Jacob, Mathilde og Jan)


Vi har haft det rigtig dejligt i jeres sommerhus. Den første morgen kom en hare på besøg, og senere på ugen så vi egern oppe på foderbræt-tet, og sikke mange fugle der har været, det har været rigtig hyggeligt. Vi siger tak for lånet af jeres somme-rhus, og måske på gensyn.

Mange hilsener fra

Arne og Solveig, Glostrup 


En skøn blanding af sol og skyer. Ikke for varmt, ikke for koldt. Legoland og Dyrepark. Dejligt sommerhus. Varm og rar velkomst hertil. Pragtfuld afveksling i forhold til en hverdag i København.


Varme sommerhilsener. Familien Sørensen

Linda (farmor) Jette (mor), Magnus, Kaj (farfar)

Gustav, Tony (far)